Ніч у зоні АТО: як пройшла доба на Донбасі

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла доба - повідомили в штабі АТО.

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу окупанти здійснили 25 обстрілів позицій українських військових, один військовий ЗСУ травмований. У відповідь Збройні Сили України 17 раз застосовували зброю на ураження противника.

Про це повідомили в штабі АТО, передає «Слово і Діло».

«На Луганському напрямку противник бив з 120-міліметрових мінометів недалеко від Новоалександрівки. А міномети калібру 82 міліметри бойовики застосовували у Новотошківського і Кримського. Крім того, вдень в результаті обстрілу проросійськими найманцями поблизу Новозванівки отримав бойову травму один український військовий», - сказано в повідомленні.

За даними штабу, на підступах до Донецька, ввечері і вночі окупанти тричі обстрілювали укріплення сил АТО з піхотного озброєння і мінометів біля Зайцевого.

Також, озброєння БМП застосовували неподалік Попасної.

«На Приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворога опинилися позиції української армії в околицях Старогнатівки», - зазначають у штабі.

За даними розвідки, бойовики стріляють по своїх позиціях.

Раніше Павло Жебрівський повідомив місця дислокації військ РФ на Донбасі. За його словами, тих, хто воює за «русский мир» меншість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: