Облава у Львові: охорона клубу не пустила військових і поліцію

Читать на русском
Охорона львівського нічного клубу не дозволила поліції та військовим потрапити в приміщення для перевірки документів під час облави в місті.

Охорона нічного клубу «Парадокс» не дозволила поліції та військовим потрапити у приміщення для перевірки документів під час облави у Львові.

Про це йдеться у повідомленні адмістрації закладу на сторінці клубу у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Вчора у нашому клубі проводилась закрита вечірка наших київських друзів, під час якої до нас намагалися зайти військові та поліцейські - за їх словами, для перевірки документів. На наші вимоги пред'явити документи, які є підставою для проведення відповідних дій, ми не отримали», - зазначено у повідомленні.

«Відповідно наша охорона не дозволила їм здійснити дані дії. Жодні студенти до нас не забігали і в нас не переховувались», - додали в адміністрації закладу.

Раніше стало відомо, що у Львові біля нічного клубу «Парадокс» влаштували облаву за участі військових та поліції.

Близько 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа, де розташовано багато розважальних закладів, і почали перевірку документів, зокрема у студентів та питали, чи вчаться вони на денній формі. Після пред‘явлення студентського їх відпускали.

Нагадаємо, за час осіннього призову-2017, за перший місяць роботи, призовні комісії вже встигли виконати 70% плану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: