«Укрзалізниця» запустить нічний поїзд-трансформер

Читать на русском
ПАТ «Укрзалізниця» цього місяця планує запустити потяг, повністю сформований з нових вагонів-трансформерів українського виробника.

ПАТ «Укрзалізниця» цього місяця планує запустити потяг, повністю сформований з нових вагонів-трансформерів українського виробника.

Як повідомила прес-служба ПАТ, він курсуватиме з Києва як «Нічний експрес», а із Запоріжжя - як «Інтерсіті +», передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Для формування цього поїзда Укрзалізниця вже отримала від виробника - ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» - вісім вагонів-трансформерів, в найближчі дні очікується поставка ще двох. Завдяки такому типу рухомого складу поїзд перевозить пасажирів як з місцями для сидіння, так і спальними місцями.

«Укрзалізниця» запровадить сервіс повноцінного харчуванняВ українських потягах нічної категорії в листопаді запровадять сервіс повноцінного харчування, пасажирам, серед іншого, пропонуватимуть перші страви, сендвічі, снеки та десерти.

«Призначення нового поїзда дозволить вирішити проблему з вивезенням пасажирів, яку сьогодні мають Запоріжжя і Дніпро - осередки досить великих агломерацій. Українці подорожують все більше як у справах, так і з метою відпочинку - цілком можливо, що потреба в коригуванні звичних маршрутів пасажирських поїздів буде рости. Тому «Укрзалізниця» продовжує аналізувати попит і надалі пропонувати нові варіанти подорожей», - зазначив в.о. голови правління ПАТ Євген Кравцов.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» планує закупити 30 нових тепловозів.

Також в «Укрзалізниці» розповіли, на який транспорт запровадять єдиний квиток.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: