В «Укрзалізниці» розповіли, на який транспорт запровадять єдиний квиток

Читать на русском
ПАТ Укрзалізниця планує запровадити єдиний квиток на поїзди та автотранспорт, що насамперед орієнтовано на туристів та відпочивальників.

ПАТ «Укрзалізниця» планує запровадити єдиний квиток на поїзди та автотранспорт, що насамперед орієнтовано на туристів та відпочивальників.

Про це повідомив в.о. голови правління підприємства Євген Кравцов під час сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів, передає прес-служба компанії, пише «Слово і Діло».

«Планується, що єдиний квиток діятиме на поїзди та автобуси - це буде особливо зручно для подорожуючих до курортних містечок нашої країни. Наприклад, пасажиру достатньо купити один квиток, щоб подорожувати з Києва до Івана-Франківська поїздом, а звідти автобусом до гірсько-лижного курорту у Буковелі», - пояснив Кравцов.

Також керівник «Укрзалізниці» повідомив, що у наступному році клієнтам буде запропоновано велику кількість електронних сервісів.

«Укрзалізниця» запровадить сервіс повноцінного харчуванняВ українських потягах нічної категорії в листопаді запровадять сервіс повноцінного харчування, пасажирам, серед іншого, пропонуватимуть перші страви, сендвічі, снеки та десерти.

Зокрема, компанія реалізує можливість онлайн-продажу квитків на усі поїзди, що курсують до країн Європейського Союзу та на регіональні поїзди. Також буде реалізовано онлайн-бронювання додаткових послуг, котрі сьогодні надає «Укрзалізниця».

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» планує закупити 30 нових тепловозів.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» анонсувала новий маршрут до Польщі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: