У Міноборони пообіцяли забезпечити військових житлом – відео

Читать на русском
Для військовослужбовців за контрактом збираються побудувати 91 житловий комплекс з казармами поліпшеного планування на близько 11 тисяч ліжко-місць.

Для військовослужбовців за контрактом збираються побудувати 91 житловий комплекс з казармами поліпшеного планування на близько 11 тисяч ліжко-місць.

Як передає «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу міністерства оборони України, про це другого листопада повідомив начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України полковник Олег Галушко.

Три роки на посаді: як виконує обіцянки міністр оборони Степан ПолторакСимволічно, що міністра оборони призначили в День захисника України. «Слово і Діло» вирішило нагадати про основні обіцянки глави Міноборони.

Він нагадав, що міністерству оборони України було виділено мільярд гривень на будівництво житлових комплексів для військовослужбовців військової служби за контрактом. Так, на виконання зазначеного розроблений план будівництва казарм поліпшеного планування для військовослужбовців військової служби за контрактом, який у вересні затвердив міністр оборони України Степан Полторак.

Планом передбачено будівництво 91 житлового комплексу в 21 області України для розміщення особового складу, тобто близько 11 000 ліжко-місць. Галушко додав, що проектом держбюджету на 2018 рік передбачено виділення ще 1,3 млрд гривень на будівництво 93 таких же житлових комплексів для військовослужбовців військової служби за контрактом.

Понад 1 млрд гривень на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт військових об'єктівВійськове телебачення України

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України прийняв постанову, якою суттєво змінена система нарахування виплат військовим.

Раніше міністр оборони Степан Полторак запевнив, що Україна розвиває ВСУ, які повинні досягти високого рівня партнерства з НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: