Військовослужбовець отримав поранення біля Кам'янки

Читать на русском
Військовослужбовець ЗСУ отримав поранення в Донецькій області. У штабі АТО розповіли про порушення перемир'я. Бойовики відкривали вогонь із кулеметів і стрілецької зброї.

Сьогодні, 2 листопада, військовий Збройних сил України отримав поранення в районі селища Кам'янка Донецької області.

Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Анатолій Стельмах в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«З початку цього періоду в нас, на жаль, також не було спокійно. Ми вже зафіксували один випадок порушення перемир'я. Бойовики застосовували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю неподалік Кам'янки. Наші військові відповідали. На жаль, у результаті цього протистояння вже один військовослужбовець отримав поранення. Зараз він перебуває в медичній установі, стан його здоров'я стабільний. Наші фахівці ним займаються», – сказав він.

Нагадаємо, що за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир'я. Українські воїни 13 разів придушували активність бойовиків.

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 1 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Внаслідок обстрілу один український військовий загинув, один був поранений, ще один захисник отримав бойову травму.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос закликав людей, у яких була нерухомість на окупованій території, перевірити, чи не позбавлені вони юридичних прав на неї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: