У Кличка не встигли відремонтувати колектор

Читать на русском
Віталій Кличко пообіцяв, що ремонт колектора біля ТЦ Gulliver завершать до початку листопада. Київпідземшляхбуд відзвітував про завершення робіт, але техніка й робітники продовжують ремонт.

Мер Києва Віталій Кличко не прийшов перевірити 1 листопада 2017 року ремонт колектора біля ТЦ Gulliver. Він обіцяв, що роботи завершать у жовтні.   Як раніше повідомляло «Слово і Діло», про таке зобов'язання міський голова заявив під час програми «Велике інтерв'ю» з Юлією Литвиненко.

10 жовтня 2017 року Віталій Кличко пообіцяв, що ремонт колектора біля ТЦ Gulliver завершать за 2-3 тижні, тобто до 1 листопада 2017 року. Однак роботи з ремонту колектора тривають і сьогодні, техніка мокне під дощем, асфальт розритий.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що ремонт колектора біля ТЦ Gulliver завершать до кінця жовтняСказано 10 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас у компанії «Київпідземшляхбуд» уже відзвітували, що об'єкт зданий. Ремонт дощового колектора на початку бульвару Лесі Українки завершений раніше від заявленого терміну.

Нагадаємо, за документами влада почала реконструкцію колектора в 1994 році, тоді як роботи стартували лише в 2015-му.

Раніше мер Києва пообіцяв провести капітальний ремонт Дарницької площі в 2018 році.   Про те, хто з чиновників найбільше наобіцяв українцям у жовтні, читайте в матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: