Луценко: від угоди з ГПУ Каськів відмовився

Читать на русском
ГПУ пропонувала Владиславу Каськіву укласти угоду, але він відмовився. За словами Луценка, розповісти про інших учасників екс-чиновник не захотів.

Генеральна прокуратура України пропонувала екс-голові Держкомінвестпроекту Владиславу Каськіву укласти угоду, але той відмовився.

Про це на брифінгу заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За його словами, Генпрокуратура пропонувала Каськіву укласти угоду й розповісти про інших учасників, причетних до розкрадання державних коштів, і отримати більш м'який вирок, але отримала відмову.

Також генпрокурор зазначив, що вже за 2-3 тижні справа може бути передана до суду.

«Я взагалі не виключаю, що ми передамо матеріали на ознайомлення (Каськіву та його адвокатам – ред.) й переведемо справу в судове слідство протягом найближчих 2-3 тижнів. Жодних піврічних термінів досудового слідства не потрібно. Фактично, слідство завершене», – сказав Луценко.

За словами генпрокурора, слідчим залишилося провести необхідні допити та оформити документи.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва визначив для Владислава Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці. Разом із тим суд визначив альтернативний запобіжний захід – заставу в розмірі 164 тисячі гривень.

Екстрадиція Каськіва: що чекає чиновника часів Януковича в УкраїніУ серпні ГПУ повідомило про затримання Каськіва на території Панами. Зараз у ГПУ заявляють про екстрадицію екс-чиновника в Україну. З іншого боку, вже з'явилася інформація про те, що чиновник прилетів сам. У ситуації розбиралися експерти.

Генеральна прокуратура звернулася до Печерського райсуду Києва для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту Владиславу Каськіву.

Як повідомлялося раніше, колишній голова Держкомінвестпроекту Владислав Каськів екстрадований в Україну з Панами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: