Американці видобуватимуть золото на Закарпатті

Читать на русском
Генеральна прокуратура України повернула Avellana Gold спеціальний дозвіл на видобуток поліметалів у Мужіївському родовищі.

Міжнародної видобувної компанії Avellana Gold повернули раніше вилучені спецдозволу на розробку Мужіївського родовища в Закарпатській області.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує УНІАН із посиланням на прес-службу компанії.

Згідно з повідомленням, Генеральна прокуратура України повернула Avellana Gold спеціальний дозвіл на видобуток поліметалів у Мужіївському родовищі, яким володіє американський інвестор, а також конфіденційну геологічну інформацію про родовища.

Нелегальний гральний бізнес: ГПУ провела обшуки в керівника однієї з місцевих прокуратур ЗакарпаттяСпівробітники Генеральної інспекції провели обшуки, в результаті яких виявили 8 залів, де незаконно функціонують 90 ігрових автоматів.

Наприкінці жовтня працівники правоохоронних органів провели обшук в офісі Карпатської рудної компанії, яка належить Avellana Gold. Обшуки проводилися в рамках розслідування кримінальної справи за фактом розкрадання майна компанії «Закарпатполіметали».

Avellana Gold розробила проект із видобутку поліметалічних руд у Закарпатській області, який планує інвестувати близько $100 млн. У 2016 році компанія придбала підприємства «Карпатська рудна компанія» та «Західна геолого-розвідувальна компанія», які мали спеціальні дозволи на геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою та видобування поліметалічних руд на Мужієвському родовищі.

Нагадаємо, затриманий при спробі вилетіти до Німеччини депутат Борислав Розенблат запевняє, що не віз золото й діаманти, а лише біжутерію на подарунки племінницям.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: