На будівництві в Польщі загинув українець

Читать на русском
Як повідомила прес-секретар міської комендатури поліції у Гданську Магдалена Циска, причина смерті 41-річного українця встановлюється.

У польському Гданську через отриманих травм помер громадянин України, який працював на лісах при базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії.

Про це з посиланням на «Польське радіо» повідомляє «Слово і Діло».

У Польщі чоловік із ножем напав на відвідувачів торгового центруНа південному сході Польщі 20 жовтня озброєний ножем чоловік напав на відвідувачів торгового центру.

Відзначається, що ремонт Маріацької базиліки (Успіння Пресвятої Діви Марії) в Гданську триває вже багато тижнів. Неділя, 29 жовтня, для робітників була вихідним днем, але, як встановила поліція, двох працівників викликали через надзвичайну ситуацію.

За попередніми даними, на висоті 35 метрів почала збиратися вода й робітники мали її викачати. Один із чоловіків увійшов на ліси й упав на нижній ярус. У результаті отриманих травм він помер на місці.

Як повідомила прес-секретар Міський комендатури поліції у Гданську Магдалена Циска, причина смерті 41-річного українця встановлюється.

Раніше в польському воєводстві Силезія в результаті ДТП за участю мікроавтобуса й вантажного автомобіля загинули двоє людей.

Крім того, Польща ухвалила на законодавчому рівні рішення про депортацію українських нелегалів, але це було вирішено разом з українською стороною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: