Заступник начальника відділу поліції та його дружина позичили у матері поліцейського понад мільйон гривень

Читать на русском
Столичний поліцейський та його дружина, що працює в КСУ, позичили понад мільйон гривень у матері правоохоронця.

Заступник начальника відділу поліції №1 Дніпровського управління поліції головного управління Національної поліції в місті Києві Роман Чорненький та його дружина, головний консультант управління правової експертизи секретаріату Конституційного суду України, позичили в матері поліцейського понад мільйон гривень.

Такі повідомлення про зміну майнового стану вони подали до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданими документами, заступник начальника відділу поліції та його дружина позичили в громадянки України Ольги Іванівни Чорненької, ймовірно, матері поліцейського, один мільйон і 150 тисяч гривень відповідно.

В електронній декларації подружня пара вказала, що проживає в квартирі батьків поліцейського в Києві площею 44,88 кв. м. Працівниця секретаріату КСУ також задекларувала квартиру своїх батьків у столиці площею 45,3 кв. м, що не вказав у своїй декларації правоохоронець.

Крім того, поліцейський вказав, що їздить на автомобілі ВАЗ 2105. Про автівку дружини він забув – у своїй декларації вона вказала, що користується Mitsubishi Pajero 2005 року випуску, що належить їхньому родичу.

За минулий рік вони разом заробили 346 тис. 499 грн.

Нагадаємо, працівник Вищого адмінсуду придбав у Польщі Mercedes.

Раніше працівниця Держгеокадастру без заощаджень купила кросовер Toyota.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: