Працівниця Держгеокадастру без заощаджень купила кросовер Toyota

Читать на русском
Працівниця одного з управлінь главку Держгеокадастру в Одеській області витратила понад 800 тисяч гривень на авто.
Toyota Rav4 2017 року

Державний кадастровий реєстратор міськрайонного управління юстиції в Білгород-Дністровському районі й міста Білгород-Дністровського головного управління Держгеокадастру в Одеській області Тетяна Морару придбала новий кросовер Toyota, задекларувавши минулого року нулі в заощадженнях.

Повідомлення про купівлю нового транспортного засобу вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 26 жовтня Морару заплатила 815 тисяч 824 гривні ТОВ «ВТП «Інжпроект» за автомобіль Toyota Rav4 2017 року випуску. Однак минулого року вона задекларувала в доходах лише 120 тисяч 975 гривень спільної зарплати з чоловіком, який працює в главку Державної міграційної служби в Одеській області начальником управління у справах іноземців та осіб без громадянства. Грошові заощадження в подружжя відсутні. Повідомлень про кредити, позики, грошові подарунки вони не подавали.

Також в електронній декларації за 2016 рік працівниця Держгеокадастру вказала, що разом із чоловіком володіє двома квартирами площею 61,7 та 30 кв. м, гаражем площею 22,9 кв. м, офісом площею 195,8 кв. м, житловим будинком площею 673,7 кв. м й двома земельними ділянками в Білгород-Дністровському. Крім того, в сімейної пари задекларовані магазини в Курортному Одеської області й Затоці, а також інше майно.

Нагадаємо, працівниця суду придбала кросовер Mercedes майже за мільйон гривень.

Раніше держвиконавець придбав квартиру за 1,2 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: