Блокада Roshen: стало відомо про плани активістів проти бізнесу Порошенка

Читать на русском
Протестуючі під ВР почали нову хвилю активності. На цей раз під ударом опинився бізнес президента України.

Народний депутат від фракції Самопоміч Єгор Соболєв заявив, що активісти почали блокувати бізнес корпорації президента Петра Порошенка Roshen.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«У відповідь на блокування президентом важливих для країни антикорупційних рішень ветерани війни за незалежність почали блокувати його заробітки», - написав він.   За його словами, в Яготині Київської області активісти перекрили дорогу до логістичного центру Roshen, а у Вінниці заблокували завод.   «Без зброї, без руйнувань, спокійно і організовано. Завтра підемо по магазинах солодощів переконувати людей не давати жодної гривні бізнесменові, який нехтує президентськими обов'язками. Якщо Петро Порошенко не керується ні законами, ні голосом розуму, нехай хоча б бажання не втрачати прибуток приведе його до тями», - повідомив нардеп.

Відомо, що з собою мітингувальники принесли плакати: «Торгаш чи президент», «Безкарність породжує корупцію», «Виконуй обіцянки або йди».

Раніше, депутатам «Самопомочі» і Соболєву висунули ультиматум. Ірина Геращенко закликала Соболєва та нардепів перестати використовувати прапор України як плащ гладіатора і прибрати «мотлох» з дороги на Грушевського.

Також, на минулому тижні в ГПУ повідомили про намір зняти недоторканність з Єгора Соболєва. У відповідь на що, депутат заявив, що не проти такого заходу.

За скасування недоторканності Єгор Соболєв виступає з 2015 року. Загалом народний обранець дав 82 обіцянки, зареєстровані «Словом і Ділом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: