Синоптики попередили про погіршення погоди

Читать на русском
У найближчу добу активний циклон із півдня Скандинавії переміститься ближче до території України і вдень буде впливати на погоду західних областей.

У найближчу добу активний циклон із півдня Скандинавії переміститься ближче до території України і вдень буде впливати на погоду західних областей.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

У неділю пройдуть дощі, в західній частині вдень місцями сильні дощі. Вранці, вдень посилення південно-західного вітру 15-20 м/с, в західних областях пориви 25-30 м/с, у Карпатах до 40 м/с.

Температура вночі 2-7° тепла, вдень 8-13°, у південній частині до + 16°.

У Києві в неділю вранці та вдень пройде дощ, посилення південно-західного вітру 15-20 м/с. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 9-11°. За даними Центральної геофізичної обсерваторії у Києві 29 жовтня найвища температура вдень була +22,4 у 2013 році, а найнижча вночі -10,3 у 1920р.

У понеділок, 30 жовтня, складні погодні умови: дощі, починаючи з західних областей, з переходом в мокрий сніг, місцями хуртовина. Вітер західний і північно-західний, 17-22 м/с, на Правобережжі пориви 25-30 м/с.

Температура повітря вночі і вдень 1-6° тепла, в Карпатах 0-5° морозу, вдень у південних областях 6-11° тепла.

У Києві в понеділок передбачаються складні погодні умови: дощ із переходом у мокрий сніг, місцями хуртовини, посилення західного вітру 17-22 м/с, вночі пориви 25 м/с, температура вночі та вдень 4-6° тепла.

Раніше рятувальники попередили про сильний туман.

Також синоптики повідомили, коли українцям чекати теплої погоди без дощів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: