Зведення штабу АТО 27 жовтня: 20 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 26 жовтня.

Станом на 6:00 27 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили 20 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби ситуація в районі проведення АТО й надалі залишалася напруженою. З донецького напрямку, де до цього було гаряче, вогнева активність ворога змістилася на приморський напрямок, де противник дедалі частіше став застосовувати міномети. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушили перемир'я. Сили АТО 16 разів застосовували зброю на ураження противника. В результаті бойових дій один український військовий отримав бойову травму», – йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку ввечері бойовики 4 рази били з 82-мм мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового. Також окупанти застосовували міномети калібру 82 мм біля Водяного та Павлополя.

На донецькому напрямку гарячою точкою залишається Авдіївська промзона. Тут наприкінці доби російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Внаслідок гранатометного вогню неподалік від Пісків отримав бойову травму один український воїн.

На луганському напрямку під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапили наші позиції на підступах до Станиці Луганської.

Нагадаємо, Росія везе на Донбас ювілейний «гумконвой».

Вдень 26 жовтня бойовики здійснили 9 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: