Як працює Порошенко і його команда? Дайджест обіцянок АПУ з 8 вересня до 26 жовтня

Читать на русском

Протягом шести останніх тижнів президент України Петро Порошенко дав 8 нових обіцянок. Ще по одному зобов’язанню глава держави виконав і провалив.

Такими є результати моніторингу роботи президента у період із 8 вересня до 26 жовтня, проведеного аналітиками «Слова і Діла».

Так, статус «не виконано» отримала його обіцянка відкрити в серпні автомобільний рух мостом Бронниця-Унгурь, розташований на кордоні України та Молдови. Як уже у вересні з’ясувало «Слово і Діло», здача мосту в експлуатацію затримується й тепер запланована на кінець року.

Зобов’язанням, яке Порошенко виконав, стала подача до парламенту законопроекту про відновлення територіальної цілісності держави. 4 жовтня у Верховній Раді з’явився президентський проект закону «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», тож цю обіцянку вважаємо таким чином виконаною.

Серед обіцянок «у процесі» варто виділити такі, як запуск до кінця 2017 року Верховного суду, добудова цьогоріч сотні гуртожитків для військовослужбовців-контрактників та збільшення в 2018 році фінансування ЗСУ до 84 млрд грн.

Що ще глава держави планує зробити найближчим часом та в перспективі кількох років – дивіться в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: