У Білорусі на кордоні затримали українця

Читать на русском
У пункті пропуску Верхній Теребежів (Брестська область) 24 жовтня прикордонники затримали громадянина України, якому заборонений в'їзд до Білорусі.

У пункті пропуску «Верхній Теребежів» (Брестська область) 24 жовтня прикордонники затримали громадянина України, якому заборонений в'їзд до Білорусі.

Про це повідомляється на сторінці Державного прикордонного комітету Білорусі в Facebook, передає «Слово і Діло».

До яких країн українці можуть подорожувати без віз?Ми вирішили наочно показати, до яких країн світу сьогодні українці можуть потрапити без візи й громадяни яких країн їздять без віз в Україну.

При оформленні на виїзд із Білорусі в Україну з'ясувалося, що 44-річний громадянин України, житель Тернопільської області, перебуває в списках осіб, в'їзд яким до Білорусі заборонений або небажаний.

У 2013 році чоловіка депортували з країни із забороною в'їзду на 5 років за порушення правил перебування. Він проігнорував це рішення і їхав в Україну транзитом через Білорусь.

За цим фактом порушена кримінальна справуа за ст. 371-2 КК Республіки Білорусь (порушення терміну заборони в'їзду до Республіки Білорусь). Українцю може загрожувати максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.

Нагадаємо, в Генштабі говорять, що Росія не вивела війська з Білорусі.

Раніше повідомлялося, що Білорусь запровадила контроль за іноземцями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: