Порошенко відповів на критику щодо «перерізання стрічок»

Читать на русском
Порошенко у відповідь розкритикував центральні телеканали, які проігнорували запуск за його участю великого підприємства в західній області.

Президент Петро Порошенко заявив, що попри критику, продовжуватиме їздити регіонами й перерізати стрічки, відкриваючи нові локальні об'єкти.

Про це він сказав під час Ради регіонального розвитку в Києві, передає «Слово і Діло».

«Критикани й тут знаходять приводи для печалі: і дорогі криві, і ремонти заважають пересуватися, і заводи не те випускають, борщі не так варять ... Критикують, що влада перерізає стрічки навіть на локальних об'єктах. Звичайно, було б круто збудувати космодром для міжгалактичних польотів, а не завод з виробництва упаковок», – відповів Порошенко.

Аваков розповів про відносини з ПорошенкомАваков підкреслив, що має свою точку зору з низки питань, і його думка може викликати у президента та інших чиновників бажання подискутувати.

«Я і прем'єр-міністр і надалі будемо їздити й відкривати нові об'єкти – великі й малі», – додав президент.

За його словамим, наше інформаційне поле орієнтоване на негатив.

«Іноді, щоб повідомили про позитивну новину, стрічку має розрізати високопосадовець. Навіть я не завжди можу допомогти ... Наведу приклад. Нещодавно я був у західних областях і відкривав доволі велике підприємство з тисячами робочих місць. Для двох центральних телеканалів це було нецікаво. Мені переказали, що вони не згадували про це в сюжетах, бо редактори побачили в цьому рекламу. А інвестор, який створює робочі місця, мав би за це заплатити. Ну що ж, мені в радість працювати і промоутером, і рекламним агентством позитивних змін», – сказав Порошенко.

Раніше Служба безпеки України заявила про замах, що готувався на президента Петра Порошенка під час його візиту до прифронтової Авдіївки, проте згодом спростувала цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: