Стало відомо, чим володіє другий учасник харківського ДТП

Читать на русском

Стало відомо, яке майно зареєстровано в базах даних на другого учасника смертельного ДТП в Харкові.
фото: УНІАН

Геннадій Дронов, другий водій, який потрапив у страшну ДТП в Харкові з п'ятьма загиблими, голий як бубон.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», 49-річний підприємець офіційно не володіє ні землею, ні нерухомістю.

Згідно з даними Єдиного реєстру нерухомого майна, людина з ім'ям Дронов Геннадій Олексійович має невеликі будинок і квартиру в Донецькій області, однак навряд чи це той самий харківський бізнесмен.

За даними баз прописок, у Дронова, найімовірніше, є молодший брат Андрій. У квартирі, де прописаний Геннадій Дронов, також зареєстрована його 81-річна мати Лідія Олексіївна.

Цікаво, що в базах прописок за місцем проживання другого учасника ДТП на Сумщині видає його тезку – з такою ж датою народження, але з іншим по батькові.

49-річний Геннадій Дронов торгує продуктами харчування й тютюновими виробами, володіє бізнесом з обміну валют, а ще надає в оренду нерухоме майно. Незадовго до страшного ДТП він намагався продати свій дизельний Volkswagen Touareg 2007 року випуску.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові сталася кривава ДТП, в результаті якого загинули шестеро людей і ще п'ятеро були сильно травмовані. Зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Після удару Lexus врізався в стовп, перекинувся й вилетів на тротуар, де збив пішоходів. За кермом Lexus RX 350 перебувала 20-річна Олена Зайцева.

Повторна експертиза знайшла в крові дівчини опіати. Найближчі два місяці вона проведе в СІЗО, слідство триває. Зайцевій загрожує до 9 років позбавлення волі.

Водій Volkswagen Touareg виступає в справі як свідок. Він заявив, що готовий повністю співпрацювати зі слідством.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: