У зоні АТО готуються до загострення

Читать на русском
У зоні антитерористичної операції на Донбасі очікують загострення ситуації, бойовики рухають техніку ближче до передової.
фото: Наталія Юсупова/Facebook

Як повідомляють джерела «Слова і Діла» в Міністерстві оборони, в найближчі кілька днів на передовій зони АТО очікується загострення.

«За даними нашої розвідки, на тимчасово окупованій території відбувається зараз масове переміщення техніки та живої сили. Ближче до лінії розмежування ворог пересуває артилерійські установки, заборонених Мінськими домовленостями калібрів. Готуємося до можливого загострення», – розповіло джерело в Міноборони.

Ці слова вже мають підтвердження. За останні два дні, за даними штабу АТО, загинули четверо військових. Такі втрати не фіксувалися як мінімум із літа. Станом на ранок 19 жовтня троє військових на передовій отримали поранення, двоє з них перебувають у важкому стані.

Крім цього, пораненими бійцями знову наповнюється Центральний військовий госпіталь у Києві. Волонтерка госпіталю Наталія Юсупова оприлюднила на своїй сторінці в Facebook дані про новоприбулих військових із різного роду пораненнями.

«У нас знову новий борт із пораненими! Колона швидких! Є дуже важкі з пораненням у голову, вогнепальні в руки й ноги, уламкові», – написала Юсупова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: