Загострення в зоні АТО: 19 обстрілів, один боєць загинув

Читать на русском
У зоні проведення АТО 17 жовтня загинув український військовослужбовець. Всього з початку доби зафіксовано 19 обстрілів.

У зоні проведення АТО 17 жовтня загинув український військовослужбовець. Всього з початку доби зафіксовано 19 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 жовтня*Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У штабі констатують тенденцію до загострення ситуації. «Так, із початку доби бойовики чотири рази з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по захисникам Авдіївки. Наші бійці оперативно і жорстко відповідали ворогові, використовуючи весь спектр піхотного озброєння. Крім того, сьогодні двічі під вогнем окупантів виявилися укріплення сил АТО біля Зайцевого. А близько 15 години поблизу цього ж селища проросійські найманці випустили 17 мін калібру 120 мм. Також бойовики двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти української армії неподалік шахти «Бутівка». А біля Кам'янки застосовували стрілецьку зброю», - сказано в повідомленні.

Крім того, на приморському напрямку під вогнем днем ​​була Мар'їнка. Там бойовики стріляли зі стрілецької зброї, у результаті чого й загинув український військовослужбовець. На тому ж напрямку під вогнем були позиції ВСУ у Водяного, Широкіно і Талаківки.

Раніше повідомлялося, на Донбасі жінка підірвалася на розтяжці.

Відзначимо, 16 жовтня бойовики обстріляли передмістя Торецька, була поранена жінка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: