МВС України: боротися з чоловіками-тиранами буде спеціальний жіночий підрозділ

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ створить жіночий поліцейський підрозділ для боротьби з домашніми тиранами-насильниками.
Домашнє насильство© Fotolia, Warren Goldswain

Міністерство внутрішніх справ оголосило про створення жіночого підрозділу для боротьби з домашніми тиранами-насильниками.

Про це сьогодні на конференції Програми розвитку на тему правосуддя і безпеки заявила заступник міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва, - повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

«Домашнє насильство - це не те сміття, яке потрібно тримати вдома. Про цю проблему потрібно говорити. Потрібно, щоб жінки розуміли, що є люди в поліції, які можуть їм допомогти. Саме тому ми починаємо новий проект у МВС: ми створюємо підрозділ жінок-поліцейських для того, щоб боротися з домашнім насильством, щоб запобігати цим злочинам і розслідувати їх», - сказала Дєєва.

Триріччя Авакова на посаді голови МВС: топ обіцянок міністра«Слово і Діло» підготувало інфографіку до триріччя Арсена Авакова на посаді голови Міністерства внутрішніх справ України.

Як приклад, вона навела роботу патрульної поліції, де жінки дійсно, на її думку, змінюють структуру в позитивному сенсі.

«Жінки можуть брати на себе відповідальність, намагаються допомагати різним людям, розуміють їхні почуття і думки. Неважливо, жінка ви, або чоловік, - ви завжди можете мати майбутнє в цій структурі», - переконана Дєєва.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про сутички в центрі Києва: поліція відкрила кримінальне провадження.

У справі про вбивство поліцейських обвинувачений в Дніпрі відмовився давати свідчення в суді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: