У Росії арештували майно вбитого екс-депутата Вороненкова

Читать на русском
Басманний суд Москви наклав арешт на майно вбитого в Києві екс-депутата Держдуми від КПРФ Дениса Вороненкова.

Басманний суд Москви наклав арешт на майно вбитого в Києві екс-депутата Держдуми від КПРФ Дениса Вороненкова, обвинуваченого в шахрайстві у справі про розкрадання будівлі в центрі російської столиці на суму $ 5 млн.

Про це 1 серпня повідомив адвокат Вороненкова Андрій Гривцов, передає «Слово і Діло».

ГПУ близька до розкриття вбивства ВороненковаГенпрокуратура близька до розкриття вбивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

«Тільки сьогодні нам стало відомо, що 12 травня Басманний суд Москви виніс постанову про арешт майна Дениса Вороненкова. Арешт накладено на два гаража, годинник і коштовності», - сказала адвокат.

Зокрема, суд заарештував годинник і коштовності, вилучені з сейфу вдови Вороненкова Марії Максакової в рамках розслідування кримінальної справи покійного.

СК РФ заочно інкримінує колишньому комуністові організацію особливо великого шахрайства - рейдерського захоплення в 2011 році будівлі в центрі Москви вартістю $ 5 млн. Кримінальну справу, обвинуваченим по якому став Вороненков, було порушено в жовтні 2011 року. У березні поточного року суд в Москві виніс рішення про його заочний арешт.

Нагадаємо, раніше суд заарештував підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова.

Відзначимо також, що вдова Вороненкова розповіла, що перед убивством його водія викрали в Білорусі співробітники ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: