Суд заарештував майно дружини головлікаря Запорізької обласної лікарні

Читать на русском

Один із районних судів столиці задовольнив прохання детектива Антикорупційного бюро про арешт майна головлікаря Запорізької обласної лікарні.

Спільне майно головного лікаря Запорізької обласної клінічної лікарні Ігоря Шишки та його дружини Тетяни Скринської (квартира в Запоріжжі та автомобіль Akura RL 2008 року випуску) було заарештовано.

Таке рішення ухвалив один із районних судів Києва за клопотанням детективів Національного антикорупційного бюро, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детектива, згідно з даними Єдиного державного реєстру МВС, на дружину головлікаря ЗОКЛ зареєстроване право власності на автомобіль Akura RL 2008 року випуску. При цьому вказаний автомобіль 22 січня 2017 року придбаний і зареєстрований на Шишку й лише 22 серпня 2017 року перереєстрований на Скринську.

За інформацією з витягу з Реєстру транспортних засобів, станом на 17 жовтня 2017 року на дружину головлікаря не зареєстрований жоден автомобіль.

Також, за інформаційною довідкою з Державного реєстру прав на нерухоме майно, на дружину головлікаря зареєстрована лише одна квартира, в той час як в електронній декларації за 2016 рік Шишка вказав дві квартири дружини в Запоріжжі площею 48,7 і 103,2 кв. м. На яку з них наклали арешт, невідомо.

Нагадаємо, суд залишив на посаді головлікаря ЗОКЛ, якого затримало НАБУ.

Раніше Бюро ще раз намагалося усунути головлікаря Запорізької обласної лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: