Під Києвом затримали нетверезу суддю за кермом

Читать на русском
У Білій Церкві Київської області поліцейські склали протокол щодо судді місцевого суду за фактом кермування в нетверезому стані.

У Білій Церкві Київської області поліцейські склали протокол щодо судді місцевого суду за фактом водіння в нетверезому стані.

Жінку зупинили вранці у вівторок, 17 жовтня, в районі вулиці Привокзальної. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції, передає «Слово і Діло».

У Білій Церкві Київської області поліцейські склали протокол щодо судді місцевого суду за фактом кермування в нетверезому стані.

Патрульні помітили авто з ушкодженнями, ймовірно, після ДТП. За кермом виявилася суддя Білоцерківського міськрайонного суду.

Під час перевірки документів поліцейські звернули увагу, що жінка перебуває за кермом з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. Крім того, виявилося, що термін тимчасового дозволу на право керування транспортним засобом сплив. Водію запропонували пройти тест на алкоголь, але вона відмовилася.

Відзначається, що патрульні вже втретє за рік складають адміністративний протокол на чиновницю. Жінку відсторонили від водіння, а автомобіль забрали на майданчик тимчасового тримання.

Раніше «радикал» повідомив про обшук компаній його сім'ї.

Нагадаємо, суд РФ залишив майно Вороненкова під арештом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: