Адвокату Вовка дозволили вилучити в суді Львова документи у справі його підзахисного

Читать на русском
Один із районних судів Києва дозволив адвокату, що діє в інтересах керівника ОАСК, вилучити деякі документи у справі НАБУ.
Андрій Заєцьфото: Цензор.нет

Адвокат Андрій Заєць, який діє в інтересах голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, отримав доступ до документів Галицького районного суду міста Львова щодо рішень у кримінальних провадженнях Національного антикорупційного бюро.

Про це йдеться в одній із постанов Печерського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з рішенням суду, адвокату надали тимчасовий доступ до документів Галицького райсуду Львова з можливістю вилучення їхніх копій. Йдеться про протоколи та звіти автоматичного розподілу клопотань органу досудового розслідування в кримінальних провадженнях за фактами можливого незаконного збагачення й декларування недостовірної інформації головою ОАСК Павлом Вовком та його заступником Євгеном Абловим.

Також адвокат може зробити копії протоколу та звіту передачі раніше визначеному судді клопотань органу досудового розслідування у вказаних вище провадженнях, рішеннях зборів суддів Галицького райсуду Львова та інших документів.

Нагадаємо, «Слово і Діло» дізналося, що НАБУ перевіряє заступника голови ОАСК за фактами незаконного збагачення.

Раніше в Бюро підтвердили проведення обшуків у Окружному адмінсуді Києва в справі Вовка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: