У БПП розповіли, як голосуватимуть за зняття недоторканності з нардепів

Читать на русском
Представник президента у Верховній Раді розповіла, як фракція БПП голосуватиме за законопроект про зняття недоторканності з депутатів.
фото: УНІАН

Фракція «Блоку Петра Порошенка» підтримає законопроект про зняття недоторканності з народних депутатів.

Про це заявила представниця президента в парламенті Ірина Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми неодноразово заявляли, що готові голосувати за (зняття – ред.) недоторканність. Ми підтримуємо зняття депутатської недоторканності й будемо проявляти свою послідовну позицію в залі», – сказала вона журналістам у кулуарах ВР.

Крім того, Луценко розповіла, що президентський законопроект про антикорупційний суд потрапить до Верховної Ради, щойно робоча група з депутатів зніме суперечливі моменти в документі.

«Покаже президенту, що в них немає зауважень, тому що ми дуже не хочемо, щоб знову затягнулося це питання, як питання судової реформи, коли було внесено 5 тисяч поправок», – додала вона.

Луценко зазначила, що президент Петро Порошенко закликав депутатів для початку провести консультації щодо тексту документа.

«Він внесе його, щойно буде знайдений консенсус», – додала представниця Порошенка в Раді.

Нагадаємо, 17 жовтня під будівлею парламенту в Києві проходить акція протесту. Однією з вимог мітингувальників є скасування депутатської недоторканності. Спікер ВР Андрій Парубій прокоментував три основні вимоги маніфестантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: