«П'яне» ДТП в Києві: винуватець заявив, що «вирішить» все через СБУ

Читать на русском
Поки в уряді тільки планують посилити покарання за водіння в нетверезому стані, таких ДТП на дорогах стає все більше.

У ніч на понеділок 16 жовтня водій Honda, який знаходився в нетверезому стані, влаштував погоню з патрульною службою поліції.

Про це повідомили в співтоваристві Київ.Оперативний в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Не зупинившись на вимогу патрульних поліцейських в районі пр. Перемоги, спробував сховатися на величезній швидкості. Проїжджаючи перехрестя вулиці Верхній Вал та Набережно-Хрещатицькій на заборонений сигнал світлофора, скоїв зіткнення з автомобілем Dacia, потім, скоївши наїзд на перешкоди у вигляді: 2-х бетонних клумб, ліхтарного стовпа, і дерева, зупинився», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в результаті, водій Dacia був госпіталізований з перелом великого пальця лівої руки і закритою черепно-мозковою травмою.

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

Відомо, що винуватець аварії раніше вже притягувався за водіння без прав в п'яному вигляді.

«Всі ці протоколи за п'яну їзду мені до лампочки. Все повирішую через Службу безпеки України, як і раніше складені протоколи, в яких судді не побачили складу порушення», - додав водій Honda.

Нагадаємо, в уряді планують посилити покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Детальніше про розслідування найвідоміших VIP ДТП читайте за посиланням.

Про найбільш поширені причини ДТП в Україні - в матеріалі «ДТП в Україні. Причини і покарання за порушення правил дорожнього руху».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: