Київських копів звинуватили в жорстокому затриманні жінки

Читать на русском
У столичній патрульної поліції призначено розслідування дій поліцейських при затриманні жінки за нібито порушення правил дорожнього руху.

У столичній патрульної поліції призначено розслідування дій поліцейських при затриманні жінки за нібито порушення правил дорожнього руху.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що після відмови жінки пред'явити водійське посвідчення патрульний нібито відкрив двері автомобіля, витягнув її з салону, заломив руки і надів наручники.

За словами начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, жінка порушила правила дорожнього руху, за що була затримана поліцейськими. Під час спілкування вона нібито відмовлялася надавати документи для складання відповідних адміністративних матеріалів. Під час спілкування їй була роз'яснена суть її правопорушення - правил дорожнього руху і відповідне за це стягнення. Також їй були роз'яснені можливі наслідки за те, що вона не надала документи, і як наслідок - можливе її затримання», - сказав він.

У той же час чоловік жінки Любомир Васильєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що патрульні при затриманні зламали його дружині руку. Також, за його словами, правоохоронці порвали пальто і подряпали її машину.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва з дозволу поліції молоді люди битами розбили машину.

Нагадаємо, 20 вересня 2017 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв провести повне перезавантаження 654 територіальних підрозділів Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: