Доба в зоні АТО: є поранені, загиблих немає

Читать на русском
У зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 13 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій поранено двох українських військовослужбовців, загиблих немає.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 13 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій поранення отримали двоє українських військовослужбовців, загиблих немає.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

Як мери виконують обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями?Аналітики «Слова і Діла» відстежили, як мери обласних центрів України виконували обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями.

«За минулу добу в результаті бойових дій загинули серед військовослужбовців Збройних сил України немає, один український захисник отримав поранення в районі Новоалександровки. І в результаті вогню ворожого снайпера по контрольному пункту «Мар'їнка» отримав поранення військовослужбовець Державної прикордонної служби України», - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики активізували збройні провокації на Приморському напрямку. Як наголошується, бойовики відкривали вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Водяного, а також по околицях Широкино і на підступах до Мар'їнці.

Як відомо, сьогодні в Україні відзначають День захисника.

Раніше повідомлялося, що посол України в США Валерій Чалий провів зустріч зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Дипломати обговорили подальші кроки для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: