Нападників на заступника голови Одеської облради затримали

Читать на русском
Правоохоронці затримали передбачуваних нападників на заступника голови Одеської облради Олега Радковського.

Правоохоронці затримали ймовірних виконавців замаху на першого заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського.

Про це в п'ятницю, 13 жовтня, на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, передає «Слово і Діло».

Прокуратура проводить обшуки в Одеській міськрадіПравоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Одеської міськради.

За його словами, затримання відбулося в четвер, 12 жовтня. Нападники – двоє чоловіків 1990 та 1994 років народження.

Головін зазначив, що для «маскування» злочинці вкрали номерні знаки з іншого авто. Поліція із СБУ провели 31 обшук у приміщеннях і гаражах підозрюваних.

«Виявлено можливе знаряддя злочину – автомобіль KIA та карабін калібру 5,6 міліметра. Також 2 карабіни калібру 7,62 міліметра, 2 пістолети, 614 патронів різного калібру, 7 пістолетів травматичної дії, 2 револьвери й 3 мисливських рушниці», – повідомив Головін.

Також вилучили форму з шевронами поліції, маски, 14 мобільних телефонів, рації, номерні автомобільні знаки, в тому числі болгарські.

«Слідство має в своєму розпорядженні інформацією про кримінальні зв'язки виконавців замаху», – підсумував Головін.   Нагадаємо, ввечері 4 жовтня в Одесі Радковський отримав три вогнепальні поранення, виходячи з рибного ресторану. За попередніми даними, стрілянина велася з малокаліберної зброї. Чиновник отримав поранення ноги, руки й хребта.

Пізніше з'ясувалося, що в Радковського стріляли із самозарядного малокаліберного пістолета системи Марголіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: