У Світовому банку закликали Україну провести земельну реформу

Читать на русском
Український Мінфін і представник Всесвітнього банку обговорили, які реформи потрібні Україні для економрозвитку.
Сиріл Мюллер

Віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер заявив, що Україні необхідно впровадити земельну реформу для подальшого економічного розвитку.

Про це він розповів під час зустрічі з міністром фінансів України Олександром Данилюком у Вашингтоні, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів.

«Під час зустрічі учасники обговорили перебіг реформ і співробітництво України зі Світовим банком, а також висловили впевненість, що Всесвітній банк і надалі залишатиметься надійним партнером України на шляху до сталого розвитку», – йдеться в повідомленні.

Данилюк наголосив на важливості участі Світового банку в процесі реформ, спрямованих на модернізацію та структурну перебудову української економіки.

«Зі свого боку Сиріл Мюллер підкреслив важливість розпочатих Україною реформ та необхідність впровадження земельної реформи для подальшого економічного розвитку», – зазначили в Мінфіні.

У відомстві підкреслили, що зараз Україна і Всесвітній банк спільно працюють над десятками проектів. Кожен із них сприяє обміну досвідом, створення нових робочих місць і зміцненню фінансової системи країни, додали у відомстві.

Нагадаємо, в Світовому банку заявляли, що хочуть побачити земельну реформу в Україні вже восени.

Раніше в МВФ прокоментували земельну реформу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: