Найближчими днями в Україні дещо потеплішає, в деяких областях пройдуть дощі

Читать на русском
Синоптики обіцяють незначне потепління в Україні в середу, 11 жовтня, однак також попереджають і про дощі, які пройдуть в деяких областях.

Синоптики обіцяють незначне потепління в Україні в середу, 11 жовтня, однак також попереджають і про дощі, які пройдуть у більшості областей.

Про це повідомляє Гідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Україну накриє метеоритний дощУ ніч на 9 жовтня українці зможуть побачити яскравий метеоритний дощ, який буде видно на всій північній півкулі планети, а найкраще - після заходу сонця і до півночі.

У західних областях, вдень також і в північних, Вінницькій областях очікується дощ, на решті території - без опадів. Вночі та вранці у південній частині місцями туман.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-9° тепла, в східних і Сумській областях місцями 0-2° тепла; вдень 11-16°, на півдні 14-19°.

Вдень в Україні очікується незначне потепління, в областях - до 16 градусів, на півдні синоптики прогнозують до 19 градусів зі знаком плюс.

У Києві вночі без опадів, вдень дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7° тепла, вдень 12-14°.

Нагадаємо, раніше вчені NASA повідомляли про найпотужніший за останні 12 років спалах на Сонці.

21 вересня в Києві був зафіксований рекорд максимальної температури повітря, стовпчик термометра піднявся до +28,3 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: