Фільм про Сенцова номінували на престижну премію

Читать на русском
Фільм російського режисера Аскольда Курова «Процес» став номінантом міжнародної премії Silver Eye-2017 як кращий документальний фільм Східної і Центральної Європи.

Фільм російського режисера Аскольда Курова «Процес» став номінантом міжнародної премії Silver Eye-2017 як кращий документальний фільм Східної і Центральної Європи, повідомляється на сайті європейського Інституту документального кіно.

Про це передають «Крим. Реалії», пише «Слово і Діло».   Фільм про Олега Сенцова потрапив в категорію Feature - «Історія».   Церемонія нагородження пройде з 24 по 29 жовтня на Міжнародному фестивалі документальних фільмів у місті Їглава (Чехія).   Крім нагороди кожен переможець отримає фінансову премію в розмірі 1500 євро.   Документальний фільм «Процес» вийшов в український прокат 6 квітня 2017 року.

Раніше правозахисники назвали нове місцезнаходження засудженого в Росії українського режисера і розповіли про умови утримання Олега Сенцова.

Детальніше про українців, яких незаконно утримують в російській в'язниці або в АР Крим - в матеріалі порталу «Українські політв'язні в Росії. Кого і за що утримують російську владу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: