Країна без новин: у Греції страйкують журналісти

Читать на русском
Грецькі журналісти 3 жовтня проводять страйк довжиною в добу на знак протесту проти недостатнього, на їхню думку, фінансування галузевого фонду соціального страхування.

Грецькі журналісти 3 жовтня проводять страйк на знак протесту проти недостатнього, на їхню думку, фінансування галузевого фонду соціального страхування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Associated Press.

Протягом доби з 6:00 за місцевим часом на грецькому радіо та телеканалах не виходитимуть випуски новин. Новинні сайти також перестали оновлюватися, а в середу, 4 жовтня, газети не вийдуть друком.

Вічні революціонери: хто використовує голос вулиці для покращення рейтингівВ Раді є ціла низка людей, яких хлібом не годуй – дай що-небудь опротестувати. «Слово і Діло» з’ясовувало, де в цьому зрадофільстві блеф, а де правда.

Союз редакторів щоденних Афінських газет (ESIEA), який є головною профспілкою журналістів в Греції, закликав уряд країни ухвалити закони, що забезпечують достатнє фінансування галузевого фонду соціального страхування.

Греція на вимогу міжнародних кредиторів змінила механізми роботи фондів соціального страхування, в результаті чого журналісти побоюються за фінансування своїх пенсій та медичного забезпечення.

Нагадаємо, в Каталонії розпочався всезагальний страйк.

Раніше повідомлялося, що в Донецькій області шахтарі також влаштували страйк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: