В обіцянках Гройсмана простежується передвиборча риторика: експертний аналіз

Читать на русском
Експерт Слова і Діла проаналізувала обіцянку прем'єра Володимира Гройсмана з приводу нормальних доріг.
фото: скріншот

Обіцянки прем'єр-міністра Володимира Гройсмана зробити «нормальні дороги» за 5-7 років є передвиборчою риторикою й можуть свідчити про його намір балотуватися в президенти.

Про це в ефірі телеканалу ZIK розповіла шеф-редактор аналітичного порталу «Слово і Діло» Катерина Пітєніна.

Обговорюючи перспективу того, що Гройсман братиме участь у виборах президента, вона наголосила, що прем'єр прямо не говорив про таку можливість, але й не заперечував її.

Пітєніна зазначила, що частина обіцянок глави уряду може свідчити на користь версії, оскільки дуже нагадує передвиборчу риторику кандидата в президенти.

«У Гройсмана є передвиборча президентська риторика. Простежується, що дуже часто прем'єр говорить про терміни 2-3 роки, 5-7 років. Зрозуміло, що жоден уряд стільки не живе», – додала вона.

«Обіцянка від Володимира Гройсмана «ми зробимо в Україні нормальні дороги за 5-7 років». По-перше, що таке нормальні дороги? По-друге, що таке 5-7 років, і до чого тут Володимир Борисович? ... Можна нескінченно сперечатися про те, що таке нормальні дороги», – уточнила вона.

Обещание премьера сделать нормальные дороги за 5-7 лет – предвыборная риторикаСлово і Діло

Раніше Пітєніна розповіла, як фракція БПП не виконала свою обіцянку надати законопроект про реінтеграцію Донбасу на громадський розгляд.

Згодом віце-спікер ВР Оксана Сироїд виклала текст документа в мережі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: