Прикордонники затримали українця, який незаконно переплив Дунай

Читать на русском
У Румунії прикордонники затримали громадянина України, який намагався незаконно потрапити до країни з метою працевлаштування.

У Румунії прикордонники затримали громадянина України, який намагався незаконно потрапити до країни з метою працевлаштування.

Про це повідомляє берегова охорона Румунії, передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією, біля селища Чаталкіой 14 вересня близько 00:40 прикордонники помітили чоловіка, який йшов берегом річки.

Незаконний перетин кордону: чи будуть наслідки для Тимошенко і компаніїТимошенко внесли до бази Миротворця за незаконний перетин кордону та напад на прикордонників. Чи будуть якісь наслідки для нардепів, що підтримали Саакашвілі, розповів експерт.

Коли його зупинили, виявилося, що в нього немає документів, які засвідчують особу. Прикордонники встановили, що чоловік є громадянином України, йому 29 років. Сам затриманий розповів, що переплив Дунай із сумкою і мав намір знайти в Румунії роботу.

Румунські прикордонники підготували протокол про незаконний перетин кордону та передали затриманого владі України для продовження розслідування.

Раніше повідомлялося, що прикордонники України та Румунії почали спільне патрулювання.

Нагадаємо, українці намагалися потрапити на Донбас із підробленими паспортами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: