Прогноз погоди на вихідні дні в Україні

Читать на русском
В Україні в найближчі вихідні 30 вересня -1 жовтня синоптики прогнозують сонячну погоду без опадів.

В Україні в найближчі вихідні 30 вересня -1 жовтня синоптики прогнозують сонячну погоду без опадів, повітря вдень прогріється до +13, а вночі температура опуститься до +4 ..

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Синоптики попереджають про заморозки в УкраїніСиноптики попереджають про заморозки з 28 до 30 вересня. Температура вночі найближчої ночі 3-5 градусів тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-2 градуси, вдень 12-14 градусів тепла.

У суботу, 30 вересня, в Україні опадів не передбачається. Вітер північно-східний (на заході південно-східний), 5-10 м/с, на півдні місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки від 0 до 4 градусів тепла, вдень +11 +16 тепла. На крайньому півдні вночі +3 +8тепла, вдень +13 +18.

У неділю, 1 жовтня, по всій території України також очікується сонячна погода. Вдень стовпчики термометра покажуть 11-15 градусів вище нуля, вночі - від +2 до +5 градусів тепла.

На цих вихідних синоптики обіцяють суху і сонячну погоду. За прогнозом Гідрометцентру, у суботу, 30 вересня, повітря вдень прогріється до +13, а вночі температура опуститься до +4.

За прогнозом синоптиків, у другій половині жовтня в Україні можливе випадання першого снігу, утворення ожеледі та налипання мокрого снігу.

Однак кияни можуть не засмучуватися, їм метеорологи пророкують потепління вже у жовтні.

Нагадаємо, ураган, який 16-17 вересня пронісся в Закарпатській області, приніс збитків на 76 млн грн лісовим господарствам області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: