Австрійська компанія вимагає визнати «Хліб України» банкрутом

Читать на русском
Господарський суд Києва розглядатиме позов австрійців щодо банкрутства Державної акціонерної компанії Хліб України.

У четвер, 28 вересня, Господарський суд міста Києва почне розгляд провадження про банкрутство ДАК «Хліб України» за заявою австрійської фірми «Ф.Й. Ельснер унд Ко.», повідомляє «Слово і Діло».

Австрійці закидають ДАК «Хліб України» борг і вимагають визнати банкрутом величезне державне підприємство. Згідно з текстами ухвал у справі, оригіналів договорів, які б свідчили про наявність боргу, немає ані в суду, ані в представників відповідача.

Боротьба з рейдерами: Аваков оголосив про «жорстку лінію» протидіїМіністр внутрішніх справ повідомив, що після інциденту в Метанівці поліцейським розіслана нова жорстка інструкція по поводженню з рейдерами.

Якщо Господарський суд Києва визнає борг адвокатів австрійської компанії, він призначатиме розпорядника майна ДАК «Хліб України». Справа розглядатиметься за старою редакцією закону, а значить, розпорядник майна ДАК призначається не електронною системою, а на власний розсуд судді.

Нагадаємо, минулого тижня голову правління «Хліба України» відпустили під заставу. 12 вересня його затримали на хабарі в 7 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: