Працівник «Київтранспарксервісу» отримав у подарунок столичний будинок і землю

Читать на русском
Начальнику одного з відділів КП Київтранспарксервіс подарували садовий/дачний будинок у столиці, а також землю.

Начальник одного з відділів комунального підприємства «Київтранспарксервіс» Дмитро Котехов отримав у подарунок дачний будинок у Києві площею понад 300 квадратних метрів і земельну ділянку.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 18 вересня Котехов отримав у подарунок садовий будинок у Києві загальною площею 300,3 кв. м та земельну ділянку від громадянки України Ольги Олегівни Міцкевич, яка до 18 травня обіймала посаду головного спеціаліста в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення. В електронній декларації Міцкевич вказана столична квартира, якою вона володіє спільно з Котеховим. Скоріш за все, зважаючи на однакове зазначене по батькові та спільну нерухомість, працівник «Київтранспарксервісу» та екс-співробітниця Нацради з питань ТБ і радіомовлення – рідні брат і сестра.

У своїй е-декларації Котехов вказав, що користується столичною квартирою площею 78 кв. м, яка належить третім особам. Також він задекларував 4 автомобілі, три з яких належать його дружині, а одна – батькові.

Крім того, співробітник «Київтранспарксервісу» є бенефіціарним власником фірми Minraise, в якій він заробив минулого року 18 300 грн, а на посаді в КП – 91 182 грн. Грошові активи в нього відсутні.

Нагадаємо, заступник голови ДСНС купив автомобіль майже за мільйон гривень.

Раніше поліцейський зі Львівської області придбав нову квартиру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: