Зведення штабу АТО 26 вересня: понад 10 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування станом на 6 годину 26 вересня.

25 вересня російсько-окупаційні війська здійснили 13 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО ситуація й надалі залишалася напруженою, проте контрольованою українською армією. Після 18 години проросійські бойовики активізували обстріли наших позицій на приморському та донецькому напрямках ... Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир'я. У відповідь військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь. Втрат серед наших захисників немає», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку після 18:00 бойовики застосували великокаліберний кулемет на підступах до Авдіївки та Майорська, а під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти біля Жованки та шахти «Бутівка».

На приморському напрямку загарбники з великокаліберних кулеметів били по захисниках Водяного й Талаківки. А близько 21 години найманці випустили 5 мін калібру 82 мм поблизу Лебединського.

Також ввечері, вкотре цинічно демонструючи зневагу як до мирних домовленостей, так і до цивільного населення регіону, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм будинки мешканців Мар’їнки. На щастя, постраждалих серед місцевих немає.

Нагадаємо, вдень 25 вересня відбулося три обстріли бойовиків.

Раніше сепаратисти «ДНР» обстріляли вулиці Мар'їнки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: