Зведення штабу АТО 25 вересня: понад 20 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування станом на 6 годину 25 вересня.

24 вересня російсько-окупаційні війська 22 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ввечері та вночі в районі проведення АТО знову було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріли наших позицій на всіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів та іншого важкого озброєння ... Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються», – йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку наприкінці доби загарбники двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного та Гнутового.

На донецькому напрямку з цієї ж зброї окупанти двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська. А у районі Авдіївки та шахти «Бутівка» працювали ворожі великокаліберні кулемети.

На луганському напрямку близько 17 години бойовики розпочали обстріл із гранатомета та стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки. Наші військові жорстко відповіли ворогу. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу шпиталізували. Зараз стан його здоров'я задовільний. Крім того, на цьому ж напрямку бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Донця та Валуйського.

Нагадаємо, в штабі розповіли про ситуацію на Донбасі 24 вересня.

Раніше в ОБСЄ заявили, що бойовики «ЛНР» зміцнюють свої позиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: