Суд заарештував три компанії Кримчака

Читать на русском
Вартість арештованих акцій депутата Київради Сергія Кримчака склала понад п'ять мільйонів гривень.

Солом'янський райсуд Києва заарештував три компанії депутата Київради від фракції «Єдності» Сергія Кримчака

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на матеріали суду, передає «Слово і Діло».

Холодницький прокоментував інформацію про незаконне прослуховування працівниками НАБУХолодницький заявляє, що інформація про незаконне прослуховування працівниками НАБУ наразі не підтвердилася.

Заарештовані акції «Закритого недиверсифікованого венчурного корпоративного інвестиційного фонду «Тандем» вартістю 3 мільйони гривень, 99% акцій компанії «Новопечерський посад» вартістю 2,3 мільйона гривень, а також 100% акцій компанії «Юридичний центр «Правозахисник» вартістю 2 тисячі гривень.

Також суд наклав арешт на автомобіль Mercedes-Benz ML 350 2012 року випуску, що належить дружині Кримчака Дарині Масол.

При цьому суд відмовився заарештувати акції компаній «Гауді Девелопмент», «Калбет Хаус», «Вісенс Хаус», «Артигас» і «Далі Парк», якими, за даними слідства, Кримчак формально керує через своїх найнятих помічниць, але вони не належать депутату.    Крім того, було відмовлено в арешті нерухомості та автомобіля, які належать батькам і брату Кримчака.

Нагадаємо, що 13 вересня детективи НАБУ затримали депутата Київради Сергія Кримчака. У НАБУ пояснили, що депутата підозрюють у привласненні землі в столиці.

18 вересня Кримчак вийшов із СІЗО після внесення за нього 1,4 мільйона гривень застави.

Як повідомлялося раніше, детективи Антикорупційного бюро добилися арешту трьох земельних ділянок, які фігурують у справі затриманого депутата Київради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: