Нові МАФи замість розчистки центру міста: мер Черкас провалив чергову обіцянку

Читать на русском
Попри клятвене запевнення мера, що на площі 700-річчя Черкас не буде нових кіосків, черговий МАФ там усе-таки з’явився.
Анатолій БондаренкоФото з відкритих джерел

У Черкасах вкотре констатують неспроможність міського голови виконувати свої обіцянки. Принципове питання з розміщенням нових торгових кіосків на площі 700-річчя розв’язалося не на його користь, хоча раніше Анатолій Бондаренко присягався, що не допустить цього.

«Ви що думаєте, що поставите чергову убогу розливайку? Я цього не допущу. Вас будуть шукати всі. Оголошую 10 тисяч гривень винагороди, хто надасть інформацію про покидьків, які вночі зрізали липи на площі 700-річчя», – нагадує «Слово і Діло» допис Бондаренка від 13 серпня цього року.

Анатолій БондаренкоМіський голова Черкас
Бондаренко запевнив, що не допустить розміщення торгової точки на Площі 700-річчяСказано 13 серпня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Проте минуло трохи більше місяця й сумнозвісний МАФ на площі в самому серці міста таки з’явився. Це з розташованого поруч будинку зафіксував один із інтернет-користувачів. Фото монтажу нової торгової конструкції миттєво облетіло місцеві ЗМІ, обуривши містян, а «Слову і Ділу» давши право надати цій обіцянці статус «не виконано».

Загалом у мера Черкас в досьє 61 обіцянка, з яких виконані 8. Ще стільки ж Бондаренко за час своєї каденції міського голови провалив.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: