Трагедія в Одесі: в МВС зробили заяву

Читать на русском
У зв'язку з пожежею в дитячому таборі порушено кримінальну справу за статтею «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Триває слідство.

Міністерство внутрішніх справ України висловило співчуття сім'ям дітей, які трагічно загинули під час пожежі в дитячому таборі «Вікторія» Одеси.

Про це йдеться на сторінці МВС України на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

У відомстві повідомили, що гарантують об'єктивність і неупередженість розслідування цього злочину і покарання винних в рамках чинного законодавства.

«У той же час, ми закликаємо всіх не спекулювати на трагічних подіях і не використовувати людське горе в реалізації політичних амбіцій. Проявіть людяність і співчуття до сімей, які втратили найдорожче - дітей», - закликали в МВС.

Як уже повідомлялося, в ніч на 16 вересня в одеському таборі «Вікторія» сталася масштабна пожежа. Відомо, що в таборі перебувало 42 дитини. Щоб врятуватися діти вистрибували з вікон. Троє дітей загинули, двоє госпіталізовані.

У пожежі в одеському таборі загинули діти: у ДСНС розповіли подробиціВнаслідок пожежі загинули двоє дітей, трьох госпіталізували і ще одна дитина розшукується.

Відкрито кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 270 КК України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки».

Згідно ст. 208 КПК України затримано директора дитячого табору. Запобіжний захід буде обрано судом.

Батьки дітей, активісти і опозиціонери організували мітинг з вимогою зустрітися з мером Геннадієм Трухановим.

За даними «Слова і Дела», рівень відповідальності одеського мера - 41%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: