Кличко взяв участь у відкритті саміту YES

Читать на русском
Кличко підкреслив, що світ змінився, оскільки перед ним постало багато нових викликів – геополітичних, економічних, військової агресії.
Фото: kievcity.gov.ua

Виклики, які наразі стоять перед Україною, не мають зупиняти або сповільнювати нас у реформуванні країни, у боротьбі з корупцією, у розвитку наших міст.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, виступаючи на відкритті 14-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Порошенко виступає на Ялтинській конференції YES у Києві – відеоУ столиці проходить щорічний міжнародний форум Ялтинська європейська стратегія, пленарне засідання відкриває президент України Петро Порошенко.

Мер столиці зазначив, що тема цьогорічного форуму «Чи став світ новим? І що це означає для України?». Він підкреслив, що світ змінився, оскільки перед ним постало багато нових викликів – геополітичних, економічних, військової агресії.

«Що це означає для України, для якої на нинішньому етапі всі ці виклики гостро стали одночасно? Це означає, що шлях у нас один – лише ефективні реформи та успішні перетворення. Лише зміцнення своєї державності та безальтернативний європейський напрямок», – наголосив Кличко.

Мер Києва додав, що зараз Україні допомагають і підтримують її партнери та друзі, але все залежить від самих українців.

«Так, Україна четвертий рік протистоїть військовій агресії. Так, окупований Крим, а на сході країни гинуть наші захисники. Але це не має зупиняти нас чи сповільнювати в реформуванні країни, в боротьбі з корупцією, в розвитку наших міст. Лише успішні перетворення та зміни, які будуть відчутними, – наш ключ до успіху та вирішення інших глобальних проблем!», – підкреслив Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв встановити централізоване відеоспостереження в 2016 роціСказано 3 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Мер Києва подякував за підтримку всім друзям України, зазначивши, що без цього було б дуже складно протистояти російській агресії та зберегти країну.

«Ми вдячні, що разом шукаємо нові підходи до того, як спільно протистояти викликам, які постали перед світом. І, повірте, ми здолаємо всі перепони, які стоять на шляху до успіху України. Я особисто дуже не хочу, щоб у моїй країні розчарувалися її громадяни й світ», – додав Кличко.

Він підкреслив, що на прикладі змін у Києві українці демонструють, що готові працювати заради змін у країні.

«Ми готові працювати. І на прикладі змін у Києві це демонструємо. Ми готові боротися. І українці це довели. І ми готові до співпраці з нашими партнерами та друзями. Довіряйте нам!», – закликав мер Києва.

Кличко також зазначив, що вже вчетверте столиця приймає учасників і гостей щорічної зустрічі YES.

Нагадаємо, вчора в Києві відкрився щорічний форум YES.

Раніше мер української столиці Віталій Кличко відзвітував про готовність Києва до зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: