У НКРЕКП обіцяють створити асоціацію із захисту споживачів компослуг

Читать на русском
Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг відстоюватиме довгострокові інтереси споживачів у таких напрямках, як ціна, якість, надійність, безпека, екологічність.

В Україні з'явиться Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Андрій Герус, передає «Слово і Діло».

За його словами, асоціація об'єднає 1 мільйон побутових споживачів (населення), 1 тисячу підприємств і підприємців (непобутові споживачі), які представляють різні галузі й становлять понад 30% ВВП України.

Крім того, він додав, що Асоціація споживачів енергетики і комунальних послуг відстоюватиме довгострокові інтереси споживачів у таких напрямках, як ціна, якість, надійність, безпека, екологічність.

Як відомо, заборгованість населення України з оплати житлово-комунальних послуг у липні 2017 року порівняно з червнем зменшилася й на кінець липня становила 28 млрд грн.

Раніше в Кабміні розповіли, скільки будинків уже обладнані тепловими лічильниками.   Нагадаємо, в Україні змінилися правила призначення субсидій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: