Формула «Роттердам плюс»: НАБУ перевіряє рух коштів компанії Ахметова

Читать на русском
Детективи Антикорупційного бюро перевірять три рахунки енергогенеруючого підприємства теплових електростанцій олігарха Ріната Ахметова.

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали доступ до рахунків компанії донецького олігарха Ріната Ахметова «ДТЕК Дніпроенерго» в Укрсоцбанку в рамках розслідування кримінального провадження щодо формули «Роттердам плюс».

Рішення про надання доступу 6 вересня ухвалила суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Усатова, повідомляє «Слово і Діло».

«Клопотання – задовольнити. Надати детективам НАБУ тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять банківську таємницю та перебувають у володінні Укрсоцбанку, а саме: відомостей про рух коштів на рахунках з можливістю вилучення їх копій з можливістю вилучення їхніх копій, відкритих клієнтом банку – ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго», – йдеться в документі.

Згідно з рішенням суду, детективи НАБУ отримали доступ до відомостей про рух коштів на рахунках «ДТЕК Дніпроенерго» в Укрсоцбанку за період із 1 квітня 2014 року до часу ухвалення рішення із зазначенням часу проведення платежів, із вхідним і вихідним сальдо, дебетовими та кредитними оборотами за кожен операційний банківський день проведення платежів, розшифровкою кореспондентів і призначення платежу за розрахунковими рахунками компанії.

Нагадаємо, в НАБУ прокоментували обшуки в НКРЕКП.

Раніше в Бюро підтвердили, що розслідують факти зловживань НКРЕКП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: