Суд США підтримав запит адміністрації Трампа щодо біженців

Читать на русском
Без коментарів суд заблокував постанову Федерального апеляційного суду, яка звільняла би біженців, що мають договірне зобов'язання від організації з переселення, від заборони на в'їзд.

Верховний суд США підтримав запит Адміністрації президента щодо продовження заборони на в'їзд більшості біженців згідно з міграційним указом Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN, передає «Слово і Діло».

Без коментарів суд заблокував постанову Федерального апеляційного суду, яка звільняла би біженців, що мають договірне зобов'язання від організації з переселення, від заборони на в'їзд, визнавши цю заборону законною.

Колишня модель стала директором із комунікацій Білого домуДиректором із комунікацій у Білому домі призначили 28-річну модель Гоуп Гікс, яка до цього обіймала посаду помічниці.

Повідомляється, що таке рішення стосуватиметься приблизно 24 тисяч осіб.

«Рішення Верховного суду дає Трампу часткову перемогу, оскільки Верховний суд готується до головного слухання в жовтні щодо конституційності суперечливого указу Трампа, яким заборонений людям із шести переважно мусульманських країн в'їзд до США та накладене обмеження щодо приймання біженців», – відзначає Reuters.

Очікується, що суд має ухвалити остаточне рішення щодо законності міграційного указу 10 жовтня.

Нагадаємо, апеляційний суд США в Нью-Йорку 7 вересня скасував рішення адміністрації Трампа про тимчасову заборону на в’їзд біженців із мусульманських країн.

Своєю чергою, Трамп попросив Верховний суд скасувати обмеження, запроваджені щодо імміграційного указу в частині, яка стосується тимчасової заборони на прийом у США біженців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: