В Одеській області вандали підпалили меморіал воїнам АТО

Читать на русском
У райцентрі Ананьїв на півночі Одеської області в ніч на 13 вересня невідомі підпалили стенд меморіалу воїнам АТО та героям Небесної Сотні.

У райцентрі Ананьїв на півночі Одеської області в ніч на 13 вересня невідомі підпалили стенд меморіалу воїнам АТО та героям Небесної Сотні.

Про це повідомляє місцеве інформагентство «Траса Є-95», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що нещодавно встановлений меморіал розташований у самому центрі міста, на площі, що прилягає до будівлі міської ради, й навпроти районного відділення поліції.

Стерте графіті на Грушевського: чому в Україні не поодинокими є такі випадкиДержава вкотре виявилася безсилою в питанні захисту історично-культурної спадщини. Чому важливо змінити цю ганебну традицію?

За словами правоохоронців, підпал був здійснений близько 2:30. При цьому зловмисники заздалегідь витягли й підпалили гумові шини, які були розташовані за стендом.

«Міська влада назвала подію зухвалим актом політичного вандалізму. Громадські працівники відзначають, що це вже не перша наруга над меморіалом. Раніше його обливали фарбою, однак вандалів так і не знайшли. Представники місцевого «Автомайдану» пообіцяли покарати зловмисників і оголосили винагороду за інформацію про те, що трапилося, й осіб, причетних до цього», – повідомляє видання.

Раніше в центрі Попасної зруйнували пам'ятний знак героям АТО.

Також нагадаємо, що вандали систематично руйнують герб Києва на Московському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: